Leekster pepernootmeisjes en kruidnootjongens assisteren de Sint

Leekster pepernootmeisjes en kruidnootjongens assisteren de Sint

LEEK – Maak kennis met de Pepernootmeisjes en Kruidnootjongens! In leuke gekleurde jurkjes en een zak pepernoten in de hand huppelen zij dit najaar door de straten om kinderen van zoetigheid te voorzien.

Om het Sinterklaasfeest vrolijk en gezellig te houden introduceren zij zichzelf dit jaar in Nederland. Door heel Nederland kun je deze vrolijke kinder vrienden uitnodigen voor je Sinterklaasviering, promotiestunt of bijvoorbeeld om Tiktok-filmpjes te maken met kinderen.

De Pepernootmeisjes en Kruidnootjongens zijn helemaal van deze tijd. Ze representeren de vrolijke spirit van het Sinterklaasfeest op een hedendaagse manier en nemen hierbij de geldende Coronamaatregelen in acht. Met of zonder vrolijke mondkapjes, op gepaste afstand en zelfs aan het hygiënisch weggeven van de pepernoten is gedacht! In persoonlijk overleg met de opdrachtgever wordt een perfecte presentatie gecreëerd waar kinderen en volwassenen met plezier aan terug zullen denken. Een frisse, vrolijke wind dit najaar!

Wilt u de Pepernootmeisjes en Kruidnootjongens ook boeken? Vraag dan vrijblijvend informatie via de mail: pepernootmeisjes@gmail.com of kijk op www.pepernootmeisjes.nl.

Het bericht Leekster pepernootmeisjes en kruidnootjongens assisteren de Sint verscheen eerst op InfoLeek.