Groningen HartVeilig start op 6 april met online reanimatie cursus

Groningen HartVeilig start op 6 april met online reanimatie cursus

Provincie – Vanwege Corona is Groningen HartVeilig (GHV) vanaf vorig najaar gestopt met het geven van reanimatiecursussen en -trainingen. Daarom starten ze op 6 april met een gratis online reanimatiecursus.

Alle burgerhulpverleners in de provincie Groningen zijn uitgenodigd voor de gratis online reanimatie cursus. Ze starten na Pasen op 6 april met 600 deelnemers, een uitkomst waar ze erg blij mee zijn. De burgerhulpverleners in de gemeente Groningen krijgen hierdoor apart een uitnodiging. Door de grote opkomst is GHV met de voorbereidingen van een tweede ronde bezig.

Deze online reanimatiecursus is een moderne en nieuwe mogelijkheid om de theorie en praktijk weer te oefenen. In één week tijd volg je 7 modules. De tijdsinvestering is 5 tot 15 minuten per dag. De deelname is gratis. De cursus dient ter voorbereiding op de herhalingstraining, die GHV zodra het kan “en masse” gaan organiseren.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Groningen Hartveilig.

Het bericht Groningen HartVeilig start op 6 april met online reanimatie cursus verscheen eerst op InfoLeek.