Uitslaande brand in schuur achter woning Kornhorn

Uitslaande brand in schuur achter woning Kornhorn

Kornhorn – De brandweer van Grootegast is donderdagavond even voor half 7 opgeroepen voor een brand in een bijgebouw aan de Provincialeweg in Kornhorn.

Hier was achter een woning brand uitgebroken in een schuur met overkapping. De brand die zich snel ontwikkelde was al snel uitslaand. Hierop heeft de brandweer opgeschaald naar middelbrand. De korpsen Marum, Drachten en Zuidhorn kwamen ook ter plaatse om te assisteren met blussen.

Met meerdere stralen water wordt het vuur geblust en de omgeving beschermd tegen brandoverslag. Brandweer Groningen waarschuwt dat er bij de brand veel rook vrij komt en adviseert omwonenden ramen en deuren te sluiten indien je last hebt van de rook.

Foto’s: Noordernieuws/De Vries Media & Auke Mulder/112Groningen
 

Het bericht Uitslaande brand in schuur achter woning Kornhorn verscheen eerst op InfoLeek.