Werkbezoek van CDA-Fractie aan bouw MFC Zevenhuizen

Werkbezoek van CDA-Fractie aan bouw MFC Zevenhuizen

Zevenhuizen – Niet voor het eerst, maar ook niet voor het laatst bracht een afvaardiging van CDA- Westerkwartier een bezoek aan de bouw van het MFC in Zevenhuizen.

Op 18 september vorig jaar mochten wethouders en raadsleden de starthandeling uitvoeren door scheppen vol grond te verplaatsen. Werden een paar weken geleden super lange draagconstructies gebracht, nu was het immens grote gebouw al voorzien van een modern weersbestendig dak. Bestuurslid en tevens supervisie houdend op de gang van zaken Henk Koenes en mede-bestuurslid Jelle Lammers toonden vol trots alle multifunctionele ruimten, waaronder sportzaal, kleed- berg – doucheruimtes en kantine.

Flyers voor de verloting van onder andere een Hybride Ford Kuga ter waarde van bijna 40.000 euro belastingvrij en veel andere prijzen, werden na afloop meegegeven aan super enthousiaste CDA’ers. Het doel is om hiermee voldoende geld bijeen te brengen voor de inrichting van het MFC. Zie www.loterijmfc7huizen.nl

Fractie CDA-Westerkwartier werd bevestigd in hun mening dat Zevenhuizen zich door de unieke locatie kan verheugen op een multifunctioneel centrum, waarin en rondom alle activiteiten kunnen plaatsvinden. Van sport, spel, muziek, theater, schaatsen en alle andere voorkomende activiteiten.

‘Nu doorpakken’ en op weg naar leggen eerste steen in mei en geplande opening op 13 augustus dit jaar.

Het bericht Werkbezoek van CDA-Fractie aan bouw MFC Zevenhuizen verscheen eerst op InfoLeek.