Omstanders bevrijden jongetje die tot middel in drijfzand zit in Oostindie

Omstanders bevrijden jongetje die tot middel in drijfzand zit in Oostindie

Leek – Zondagmiddag even na half vijf is brandweer Leek opgeroepen voor een persoon in drijfzand in de woonwijk Oostindie.

Een jongetje die daar aan het spelen was zakte weg in drijfzand op een terrein wat voorbereid is voor woningbouw aan De Knip. Het jongetje riep om hulp waarna omstanders met laarzen, scheppen en houten pallets richting het jongetje gingen die inmiddels tot verder dan zijn middel weggezakt was.

De omstanders wisten het jongetje te bereiken waarna ze hem uit de modder konden trekken. Hierop is brandweer Leek afgemeld door de meldkamer. Het flink geschrokken jongetje is herenigd met zijn ouders waarna hij naar huis kon voor een warme douche.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nlHet bericht Omstanders bevrijden jongetje die tot middel in drijfzand zit in Oostindie verscheen eerst op InfoLeek.