Sushi Roku in Leek komt vanuit vernieuwde shop met Koningsdag aanbieding

Sushi Roku in Leek komt vanuit vernieuwde shop met Koningsdag aanbieding

Leek – Er is de laatste weken hard gewerkt aan de shop van Sushi Roku aan de Samuel Leviestraat 7. En inmiddels is de vernieuwde shop ik geopend. Je kunt gerust binnen kijken of een blik werpen door de vernieuwde glazen pui.

Niet alleen de buitenkant is vernieuwd. Ook het menu heeft een uitbreiding gehad. Naast een uitgebreid assortiment aan sushigerechten is de kaart uitgebreid met typische Japanse maaltijden. Zoals Omurijst. Het bestaat uit omu en raisu, Japans voor ‘omelet’ en ‘rijst’. Het is een van de populairste eiergerechten in Japan.

Curry’s
Of probeer een van onze Japanse Curry’s. Complete maaltijden tegen een zachte prijs. Redenen genoeg om eens een kijkje te komen nemen. Bellen of digitaal bestellen kan natuurlijk ook via https://sushiroku.foodticket.nl

Voetballer en eigenaar
Maak kennis met Sai Sai van Wermeskerken, hij is niet alleen voetballer bij PEC Zwolle, maar is sinds kort ook eigenaar van zijn Sushi Roku shop in Leek. “Mensen vragen me vaak: wat is Japans eten? Nu heb ik de kans om dat te delen”, zegt Van Wermeskerken. De 26-jarige verdediger, die een Nederlandse vader en een Japanse moeder heeft, woonde vrijwel zijn hele jeugd in Japan. Het bereiden van de Japanse gerechten laat hij over aan de Japanse chef die hij in dienst heeft. Maar wie er eten bestelt, moet niet raar opkijken als Van Wermeskerken zelf de maaltijd komt bezorgen.

Een beetje Nederland uit Japan
Een nieuwe innovatie uit de keuken is deze gefrituurde sushirol. Een beetje uit Nederland en een beetje uit Japan. Een snack om zo uit het vuistje te eten met rijst, zalm en edamame bonen. Lekker bij de borrel, als tussendoortje of als onderdeel van de hoofdmaaltijd. Pssst…ja kan hem nu gratis proberen. Bestel je tijdens Koningsdag telefonisch of kom je langs en je zeg je het codewoord: ORANJE BOVEN. Dan krijg je de Sushket gratis bij je bestelling. Alleen op Koningsdag! Verder is er de speciale Koningsdag Sushibox voor €24,95 die je op de foto ziet.

Het bericht Sushi Roku in Leek komt vanuit vernieuwde shop met Koningsdag aanbieding verscheen eerst op InfoLeek.