Moederdag High Tea bij Grand Café Borg Nienoord

Moederdag High Tea bij Grand Café Borg Nienoord

Leek – Zondag 9 mei verzorgt Grand Café Borg Nienoord ter ere van alle moeders van het Westerkwartier een Moederdag High Tea. Tot 15:00 wordt, op reservering, een gezellige high tea geserveerd, waarmee een ieder zijn/haar moeder blij zal maken.

Tijdens Moederdag is het zeker dit jaar van belang om echt even tijd vrij te maken voor een van de belangrijkste vrouwen uit je leven. Daarom verzorgt Grand Café Borg Nienoord, afhankelijk van het weer, op zondag 9 mei een Moederdag High Tea voor ieder die dit reserveert. Voor slechts €22 (kinderen t/m 12 jaar €11) wordt er onbeperkt koffie of thee geserveerd in combinatie met een keur aan hartige en zoete lekkernijen en worden de moeders, op het verwarmde terras en met plaids ter beschikking, goed in het zonnetje gezet.

Voor wie daarnaast een origineel element wil toevoegen aan deze Moederdag, is het huren van een sloepje bij Botenverhuur Nienoord een mooie optie. Zo kan men na de high tea nog een tochtje over het Leekstermeer maken en is het zelfs mogelijk om lekkernijen in een gevulde picknickmand mee het water op te nemen.

Het bericht Moederdag High Tea bij Grand Café Borg Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.