Denk mee over het afvalbeleid van de gemeente en vul de enquête in

Denk mee over het afvalbeleid van de gemeente en vul de enquête in

Westerkwartier – De gemeente Westerkwartier is verantwoordelijk voor een groot aantal zaken op milieugebied, waaronder het inzamelen van het huishoudelijk afval.

Zo zijn onlangs nog de milieuzak en de textielzak vernieuwd en zijn ze voortaan voorzien van een trekkoord. De zakken hebben beide ook een nieuw ontwerp en een nieuwe naam, met een Westerkwartiers tintje. Sinds 2021 wordt gewerkt met de milieupuut (transparante zak) en textielpuut (groene zak). Voorheen werden de zakken achtergelaten door de afvalinzamelaars maar sinds dit jaar kunnen inwoners de nieuwe zakken ophalen bij de supermarkten en buurthuizen.

Ervaring
De gemeente vind de ervaring van de inwoners belangrijk en nodigen ze men daarom uit om deel te nemen aan de online enquête. Het invullen duurt niet lang en kan via deze link: www.westerkwartier.nl/afvalonderzoek

Het bericht Denk mee over het afvalbeleid van de gemeente en vul de enquête in verscheen eerst op InfoLeek.