Motor van vrachtwagen slaat op hol op de A7

Motor van vrachtwagen slaat op hol op de A7

Nuis – Een motor van een vrachtwagen is vanmorgen op hol geslagen op de A7 bij Nuis.

De chauffeur kon de auto op de vluchtstrook tot stilstand brengen. Wel stroomde er een flinke hoeveelheid olie op het wegdek, ook was er flinke rookontwikkeling die over de A7 trok. De brandweer van Marum was snel ter plaatse, deed controle, waarna ze weer terug konden keren. Een rijstrook van de A7 werd afgesloten, wat direct een file tot gevolg had. In de file kwamen nog twee auto’s met elkaar in botsing, gelukkig viel hier de schade mee, en konden ze op eigen kracht verder.

De vrachtwagen zal later worden afgesleept.

Foto’s: Romke Notenbomer/112Marum.nl 

Het bericht Motor van vrachtwagen slaat op hol op de A7 verscheen eerst op InfoLeek.