Succesvolle Skill Games bij Pelikaan S op sportpark de Gaveborg

Succesvolle Skill Games bij Pelikaan S op sportpark de Gaveborg

Oostwold – Pelikaan S heeft op zaterdag 8 mei voor de jeugdteams een uitdagend voetbal parcours uitgezet. De Skill Games zijn een knipoog naar het bekende voetbalspel FIFA  maar dan uitgevoerd op het echte voetbalveld i.p.v. achter de spelcomputer. In kleine groepjes gingen de spelers langs verschillende spellen om hun voetbal skills te testen.

Het parcours bestond uit de volgende onderdelen:
-Snelheidskooi, meet de snelheid van je schot
-Koppen = Vangen, Vangen = Koppen
-Shoot Out op luchtkussen
-Latje trap
-Voetbal-flipper
-Tijdwedstrijd sprinten met en zonder bal
-Voetbal-curling
-Voetbal-sjoelen
-Voetbal-golf
-Voetbal schietschijf
-Voetbal-bowlen

Op elk onderdeel konden punten verdiend worden die bijgehouden werden op de persoonlijke scorecard.
’s Ochtends waren de spelers van de Jo07, Jo09 en Jo011 aan de beurt. ’s Middags mocht de oudere jeugd hun vaardigheden tonen. Vooral ’s ochtends was het heerlijk weer op sportpark de Gaveborg. Er werd dan ook fanatiek gesport en gestreden.

Uiteraard was er ook aandacht voor de inwendige mens, want van fanatiek sporten krijg je natuurlijk ‘lekkere’ trek. Het was weer ouderwets gezellig op het sportpark en het bestuurd hoopt dat iedereen snel weer mag strijden om de echte punten. De Pelikaan S Skill Games zijn gesponsord door Bulten Vastgoed, Carskills Autoservice, Gaveborg en Team Freight Forwarding, waarvoor dank!

Pelikaan S is nog op zoek naar ‘jong’ talent, lijkt het je leuk om bij onze gezellige vereniging te komen voetballen? Neem dan contact op met Anita Koerts 06-13860765 of stuur een e-mail naar info@hetmolenzicht.nlHet bericht Succesvolle Skill Games bij Pelikaan S op sportpark de Gaveborg verscheen eerst op InfoLeek.