‘Move over’ Max Verstappen, De Postwagen introduceert elektrische toiletpotrace: Formule WC

‘Move over’ Max Verstappen, De Postwagen introduceert elektrische toiletpotrace: Formule WC

TOLBERT – Vergeet de Grand Prix van Monaco, de GP komt namelijk naar Tolbert. Althans, met gemotoriseerde toiletpotten. Uitjeslocatie De Postwagen introduceert de Formule WC.

Team Roze Badjas
Bij de gloednieuwe activiteit toeren de deelnemers op toiletpotten over het ‘circuit’ vol haakse bochten. Ditmaal is het geen Redbull versus Mercedes, maar (onder andere) Roze Badjas tegenover Blauwe Badjas.

WC-rollen verzamelen
En er is een missie. De coureurs dienen onderweg zoveel mogelijk WC-rollen te verzamelen via de dispensers aan het parcours. Die leveren ze weer af bij de toiletrolhouder van hun eigen kleur.

Outdoor of indoor toiletpotrace
Sommige mensen kunnen de pot op en dat kan zowel binnen als buiten. Na de eerste GP wisselen de coureurs. Vervolgens, na een aantal GP’s achter elkaar, wordt duidelijk welk team de titel pakt.

Online reserveren
De enthousiaste wc-ganger kan nu online reserveren voor de Formule WC Indoor. Die groepsactiviteit start 9 juni, net als de rest van de overdekte Activiteitenarena.

Echt hoge nood? De buitenbaan (Outdoor WC-pot-Race) is al open, ook op reservering.


Het bericht ‘Move over’ Max Verstappen, De Postwagen introduceert elektrische toiletpotrace: Formule WC verscheen eerst op InfoLeek.