Leerlingen Lindenborg geslaagd voor internationaal erkend diploma Frans

Leerlingen Lindenborg geslaagd voor internationaal erkend diploma Frans

Leek – Drie leerlingen van vestiging Lindenborg van rsg de Borgen in Leek hebben dinsdag tijdens een feestelijke bijeenkomst hun DELF-diploma in ontvangst genomen.

Drie leerlingen uit klas 4,5 en 6 hebben afgelopen november hun DELF-examen gedaan Het DELF (Diplôme d’études en langue française) is een officieel diploma van het Franse Ministerie van Onderwijs, dat onbeperkt geldig is en internationaal erkend. Het DELF bestaat uit vier niveaus, die overeenkomen met de eerste vier niveaus van het Europees Referentiekader van de Raad van Europa: A1, A2, B1 en B2. De leerlingen hebben het DELF-junior-programma gevolgd; dit is een programma speciaal voor middelbare scholieren. De thema’s die worden behandeld en de examens zijn afgestemd op de interesses van de leerlingen.

Op de Lindenborg, school voor vwo en havo in Leek, doen leerlingen kennis op en leren ze vaardigheden waarmee ze later succesvol zullen zijn. Leerlingen worden uitgedaagd om zich zo breed mogelijk te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen.

De medewerkers van de Lindenborg zijn trots op de geslaagde leerlingen. De diploma’s werden uitgereikt door Yvonne Wever, docent Frans en docent DELF.

Foto: Yvonne Wever

 

Het bericht Leerlingen Lindenborg geslaagd voor internationaal erkend diploma Frans verscheen eerst op InfoLeek.