Gemeente Westerkwartier organiseert online informatiebijeenkomst ‘aanbesteden’

Gemeente Westerkwartier organiseert online informatiebijeenkomst ‘aanbesteden’

Westerkwartier – De gemeente Westerkwartier organiseert donderdag 27 mei van 19.30-21.00 uur een online informatiebijeenkomst voor lokale ondernemers om uitleg te geven over wat aanbesteden nu precies inhoudt.

Aan welke wet- en regelgeving dient een gemeente zich te houden en hoe ziet het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Westerkwartier eruit? Wat kan een ondernemer van de gemeente verwachten als hij zijn belangstelling heeft geregistreerd? Welke kansen biedt de eigen gemeente aan haar bedrijven? Wat moet je als ondernemer doen als je wilt deelnemen aan een aanbesteding? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Meld je uiterlijk 20 mei aan via bureauinkoop@westerkwartier.nl. Je krijgt vervolgens een uitnodiging via teams vergaderen om online deel te nemen aan de bijeenkomst.

Het bericht Gemeente Westerkwartier organiseert online informatiebijeenkomst ‘aanbesteden’ verscheen eerst op InfoLeek.