Uitslaande brand verwoest woning aan de Mensumaweg (Video)

Uitslaande brand verwoest woning aan de Mensumaweg (Video)

Tolbert – De brandweer van Leek is donderdagavond rond negen uur opgeroepen voor een woningbrand aan de Mensumaweg. Kort na de melding werd ook de hoogwerker uit Groningen opgeroepen om met spoed naar Tolbert te komen.

Bij aankomst van brandweer Leek was er al sprake van flinke rookontwikkeling en na het uitrollen van de slangen sloegen de vlammen al uit de woning. Aldus de woordvoerder van de brandweer ging het om een leegstaande woning. De vorige bewoners waren al verhuisd. De brandweer adviseerde omwonenden ramen en deuren te sluiten wegens de hevige rookontwikkeling. De brandweer heeft met meerdere stralen geblust maar de woning kan als verloren worden beschouwd.

Foto’s: Jordi Haverdings & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl & De Vries Media 

Het bericht Uitslaande brand verwoest woning aan de Mensumaweg (Video) verscheen eerst op InfoLeek.