Beachvolleybaltoernooi op 26 juni in Leek

Beachvolleybaltoernooi op 26 juni in Leek

Leek – Ook deze zomer wordt er weer volop “gebeachd” op Sportpark Rodenburg in Leek. De velden zijn, bij goed weer, vrijwel elke avond bezet.

Iedereen kan er vrij gebruik van maken maar wil je zeker zijn dat je kunt spelen dan is reserveren aan te raden, dit kan telefonisch op (0594) 740 841. De velden liggen naast de 4 jaar geleden geopende hindernisbaan en Sportclub Rodenburg organiseert ook deze zomer weer haar jaarlijkse recreatieve toernooi. Deze is op zaterdag 26 juni a.s. Er zijn 2 groepen, recreatief en wedstrijd. In totaal is er plaats voor 30 teams.

Aanmelding per team van minimaal 3, maximaal 5 personen (er wordt 3 tegen 3 gespeeld) kan via info@sportclubrodenburg.nl. De kosten bedragen 10 euro per team. Het toernooi begint 26 juni om 17.00 uur en eindigt rond 20.30 uur.Het bericht Beachvolleybaltoernooi op 26 juni in Leek verscheen eerst op InfoLeek.