27-jarige man uit gemeente Westerkwartier ernstig gewond na ongeval op de A7 bij Scheemda (Video)

27-jarige man uit gemeente Westerkwartier ernstig gewond na ongeval op de A7 bij Scheemda (Video)

Scheemda – Zaterdagavond om 22:50 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een voertuig te water nabij de A7 ter hoogte van het benzinestation Meedenertol bij Scheemda.

Het ging om een ernstig eenzijdig ongeval waarbij een 27-jarige man uit de gemeente Westerkwartier met zijn auto over een sloot terecht kwam nadat de bestuurder de macht over het stuur kwijt raakte. Het MMT kwam met de traumahelikopter ter plaatse alsmede de politie, brandweer en ambulance. Rond 23:55 uur ging de gewonde, de enige inzittende, met spoed naar het UMCG. De toedracht wordt onderzocht meldt de persvoorlichter.

Foto’s/video: 112Groningen.nl