Twee personen gewond na aanrijding tussen auto en ree op de A7

Twee personen gewond na aanrijding tussen auto en ree op de A7

Lettelbert – Rond 20 voor 12 zondagavond kreeg de meldkamer Noord-Nederland een melding binnen van een ongeval op de A7 ter hoogte van Lettelbert.

Op de snelweg tussen Groningen en Leek was een auto in botsing gekomen met een overstekende ree. Door deze klap raakte de auto zwaar beschadigd. Vanwege de plek van het ongeval en het tijdstip werd er door de politie besloten om door te rijden naar een veilige plek. Bij P+R Leek werden de 2 inzittende van het voertuig nagekeken door het ambulancepersoneel. Beide inzittende zijn door de ambulance meegenomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen. De ree heeft de aanrijding waarschijnlijk niet overleefd.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Het bericht Twee personen gewond na aanrijding tussen auto en ree op de A7 verscheen eerst op InfoLeek.