Brandweer rukt groots uit voor een paard te water in Oostwold (Video)

Brandweer rukt groots uit voor een paard te water in Oostwold (Video)

Oostwold –  Vrijdagavond is de brandweer van de stad Groningen opgeroepen voor een dier ter water aan de Hoofdstraat in Oostwold. Ter plaatse bleek het te gaan om een paard die een frisse duik wilde nemen in de sloot.

De brandweer van Groningen kwam onder andere met een kraan en met duikers ter plaatse. Het paard die in de sloot lag kon niet op eigen kracht de sloot uit komen. Met behulp van een brandweerslang is het dier uit de sloot getrokken. Na deze duik in het water kon het paard weer veilig het weiland in, nadat alle drek er af was gewassen. Het paard raakte verder niet gewond.

Foto’s/video: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

Het bericht Brandweer rukt groots uit voor een paard te water in Oostwold (Video) verscheen eerst op InfoLeek.