Bestuurder aangehouden na veroorzaken aanrijding, rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs

Bestuurder aangehouden na veroorzaken aanrijding, rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs

Zuidhorn – Vrijdag 4 juni kreeg de politie in de gemeente Westerkwartier een melding om te gaan naar de Friesestraatweg in Zuidhorn. Daar had een aanrijding plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek dat de bestuurder, een 49 jarige inwoner uit Groningen, de macht over het stuur was kwijt geraakt. Hierdoor was hij op het talud gekomen, waarbij een lantaarnpaal en een pijlbord werden geramd. Toen de politie de bestuurder en het voertuig natrokken bleek dat de bestuurder geen geldig rijbewijs had en dat het voertuig niet verzekerd was. Hierop is de bestuurder aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Drugstest
Op het bureau is de bestuurder ook getest op drugsgebruik en dit gaf ook een positieve uitslag (voor de bestuurder uiteraard negatief natuurlijk). De bestuurder is voor bovenstaande verhoord en het dossier wordt opgestuurd naar het Openbaar Ministerie die zich over de zaak zal buigen.

Het bericht Bestuurder aangehouden na veroorzaken aanrijding, rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs verscheen eerst op InfoLeek.