TERECHT Hond Bonnie sinds een paar dagen in Nederland wordt nu vermist in de omgeving van Tolbert

TERECHT Hond Bonnie sinds een paar dagen in Nederland wordt nu vermist in de omgeving van Tolbert

Tolbert/Leek – Update 07-06 12:45 uur: zojuist is bekend geworden dat hond Bonnie weer terecht is. Iedereen wordt bedankt voor het uitkijken en delen.

Nabij de ijsbaan aan de Oldebertweg in Tolbert ontsnapte vanmorgen hond Bonnie die sinds woensdag in Nederland is. Bonnie is een Podenco-mix en draagt een zwart veiligheidstuig. Bonnie haar lijn zat ten tijde van de vermissing er nog aan.

Bonnie schrok nadat een familielid ernstig viel en is weggerend richting de Hoofdstraat in Tolbert. Heb je Bonnie gezien of zie je Bonnie? Bel dan de nummers op de flyer.

Niet zelf benaderen
Niet Bonnie zelf benaderen; ze is erg angstig en zal dan wegrennen Dus bij zicht graag direct bellen, zodat een voor Bonnie vertrouwd persoon daar naartoe kan. Wil je helpen bij de vermissing van Bonnie? Stuur dan een Facebookbericht naar Honden Zoekgroep Noord Nederland om aan te sluiten.

Zoekactie
Vrijwilligers van de Honden Zoekgroep Noord Nederland zijn op de locatie en helpen met een zoekactie. Zie je de speurhond lopen? Graag deze negeren, zodat de speurhond zo goed mogelijk ongestoord zijn werk kan doen. Ze werken in deze vermissing samen met Dierenambulance Westerkwartier.

Het bericht TERECHT Hond Bonnie sinds een paar dagen in Nederland wordt nu vermist in de omgeving van Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.