The Story of Barbra Streisand 20 juni in de Kerk van Tolbert

The Story of Barbra Streisand 20 juni in de Kerk van Tolbert

Tolbert – In de Kerk van Tolbert neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard, (o.a. bekend van Piano Man bij Beau, ‘I Can See Your Voice’ RTL4, We Want More en PlusSupportAct de begeleidingsband van Najib Amhali), je in deze unieke serie voorstellingen mee op reis naar de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van ‘s werelds grootste muzieklegendes.

Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock ‘n’ Roll? Wat is het geheim achter de fabuleuze zangtechniek van Barbra Streisand? Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?

Vocaal specialist
Voor elke aflevering van deze serie “masterclasses” neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het lijdend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau. De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

Bijzonder verhaal vertolken
Janneke Meesen: Na jaren als allround zangeres mee op tour te zijn geweest met bands als de Coronas, verheugt Janneke zich er nu op om samen met collega Alexander Broussard het bijzondere verhaal van Barbra Streisand aan jullie te mogen vertolken. Janneke is met vele genres en artiesten opgegroeid uit de soul-, pop- en rockwereld. Streisand stond niet in dat rijtje.

Toen Janneke eenmaal geïntroduceerd werd aan het repertoire van Streisand, werd er snel één ding duidelijk: om déze muziek te kunnen zingen zal een flink tandje moeten worden bijgezet! Janneke nam deze uitdaging maar al te graag aan. Inmiddels is Streisand niet meer uit haar repertoire weg te denken, en heeft zij nu ook haar eigen Tribute to Barbra Streisand.

Datum: 20 juni 2021
Locatie: De Kerk van Tolbert – Tolbert
Aanvang: 14.30 uur
Tickets: eventree.nl/evenement/the-story-ofbarbra-streisand-alexander-broussard-ft-janneke-meessen

Het bericht The Story of Barbra Streisand 20 juni in de Kerk van Tolbert verscheen eerst op InfoLeek.