Forse schade bij ongeval op bedrijventerrein in Leek

Forse schade bij ongeval op bedrijventerrein in Leek

Leek – Op een industrieterrein aan de Lage Traan in Leek zijn donderdagmiddag twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen.

Het is niet bekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De hulpdiensten werden rond vier uur vanmiddag gealarmeerd voor het verkeersongeval. Gelukkig raakte er bij het ongeval niemand gewond en kwam iedereen met de schrik vrij.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee personenauto’s met elkaar in botsing. Hierbij raakte beide voertuigen fors beschadigd. Politieagenten kwamen ter plaatse om de betrokken partijen te assisteren bij het invullen van de schadeformulieren. Zeker één voertuig moest worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Foto’s&Video: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 

Het bericht Forse schade bij ongeval op bedrijventerrein in Leek verscheen eerst op InfoLeek.