Park Nienoord is klaar voor het EK!

Park Nienoord is klaar voor het EK!

Leek- In het weekend van 19 en 20 juni kleurt Park Nienoord oranje. Doe dit weekend mee met de leukste sportspellen.

Om sportief van start te gaan is een goede warming up heel belangrijk. Test je behendigheid met stropdasje schieten, zoveel mogelijk punten scoren met voetbal darten en natuurlijk mag penaltyschieten niet ontbreken. De kinderen worden beloond voor hun fantastische inzet met een eigen EK-diploma. Kom jij ook oranje verkleed?

In seizoen 2021 organiseert Park Nienoord extra activiteiten in de weekenden en vakanties, met ieder weekend een ander thema. Park Nienoord is weer geopend en jij bent van harte welkom om te komen spelen. Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg hoog in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter.

Boek je tickets voor Park Nienoord online via www.landgoednienoord.nl

Het bericht Park Nienoord is klaar voor het EK! verscheen eerst op InfoLeek.