Stroom- en drinkwaterstoring in grote delen van de gemeente Westerkwartier (UPDATE)

Stroom- en drinkwaterstoring in grote delen van de gemeente Westerkwartier (UPDATE)

Westerkwartier – Momenteel is er in een groot deel van de gemeente Westerkwartier een stroom- en drinkwater storing.

Hierdoor zitten veel postcodes, waaronder woningen en winkels, in de gemeente zonder stroom en drinkwater. Aldus Enexis wordt er hard gewerkt aan het oplossen van de storing en is de verwachte eindtijd op dit moment 14:30 uur. Waterbedrijf Groningen meldt dat de monteurs onderweg zijn om de storing te lokaliseren. Hierdoor kunnen ze nog geen eindtijd geven.

Zodra er meer informatie beschikbaar is zullen we dit delen.

Update 14:53 uur: Enexis heeft laten weten dat de storing deels verholpen is. Volledig herstel wordt aan gewerkt. Ook waterbedrijf Groningen is hard aan het werk om de drinkwatervoorziening weer volledig te herstellen. Dit zal volgens de huidige planning voor het eind van de middag opgelost moeten zijn.

Update 16:44 uur: Zowel Enexis als Waterbedrijf Groningen melden dat de storingen volledig zijn opgelost en alle postcodes weer van stroom en drinkwater worden voorzien.


Het bericht Stroom- en drinkwaterstoring in grote delen van de gemeente Westerkwartier (UPDATE) verscheen eerst op InfoLeek.