Speelweek Leek gaat door!

Speelweek Leek gaat door!

Leek – Met alle goede berichten over de versoepelingen en berichtgeving vanuit de gemeente heeft de stichting besloten Speelweek Leek dit jaar in zijn volledigheid door te laten gaan. Onder voorbehoud van aanhouden versoepelingen.

De speelweek vindt dit jaar plaats van 16 t/m 20 augustus 2021.

Als verse stichting zou 2020 het jaar worden waarin ze voor het eerst als Stichting Speelweek Leek de Speelweek zouden organiseren, dat is, zoals eenieder wel weet inmiddels, anders verlopen dan gehoopt. Dit jaar is het dan zover dat ze op onze eigen benen staan.

Aanmelden, ga voor meer informatie naar de website: www.speelweekleek.nl

Voor vragen is de stichting te bereiken via: vraaginfo@speelweekleek.nl of op: 085-0091741

Het bericht Speelweek Leek gaat door! verscheen eerst op InfoLeek.