Meezingsfestival Leek noodgedwongen afgelast

Meezingsfestival Leek noodgedwongen afgelast

Leek – Vol enthousiasme zijn Sikko Cazemier en Mark Mozes gestart met het organiseren van het MeezingFestival Leek 2021, alle seinen stonden op groen maar helaas hebben ze geen andere keuze dan het festival af te lasten, zo is te lezen op Facebook.

Ook met testen voor toegang of een geldig vaccinatiebewijs zijn op deze korte termijn nog te veel zaken onduidelijk of onhaalbaar met betrekking tot de gestelde Coronamaatregelen om verantwoord een groot festival te organiseren.

Geld terug
Alle ticketkopers krijgen vandaag of morgen hun geld terug. Cazemier en Mozes willen de ticketkopers bedanken voor het vertrouwen. “Ook willen we via deze weg alle leveranciers, artiesten, crew en de gemeente Westerkwartier bedanken voor hun inzet.”

Lees ook: Leek krijgt eerste festival zonder 1,5 meter op het Evenemententerrein

Het bericht Meezingsfestival Leek noodgedwongen afgelast verscheen eerst op InfoLeek.