Inbraak in winkelcentrum De Liekeblom Leek; inbreker(s) via het dak naar binnen gekomen

Inbraak in winkelcentrum De Liekeblom Leek; inbreker(s) via het dak naar binnen gekomen

Leek – Inbreker(s) hebben ingebroken bij winkelcentrum De Liekeblom in Leek. Eerst hebben ze geprobeerd binnen te komen via de toegangsdeuren.

Hier hebben ze met stenen de ramen proberen in te gooien. Toen bleek dat dit niet makkelijk ging zijn ze het dak op geklommen en hebben ze daar het raam van een dakraam ingeslagen en zo het pand binnen gekomen. Eenmaal binnen hebben ze het kassasysteem van Nikky bloemen gestolen. Aldus eigenaar Alex Rossenberg is er flinke financiƫle schade aangericht en kunnen de inbrekers niks met het kassasysteem.

Getuigen
De politie is op de hoogte van deze brutale inbraak en het is grotendeels vastgelegd op bewakingscamera’s. Getuigen of mensen die mogelijk meer informatie hebben worden gevraagd zich te melden via 0900-8844.Het bericht Inbraak in winkelcentrum De Liekeblom Leek; inbreker(s) via het dak naar binnen gekomen verscheen eerst op InfoLeek.