Zoutman verlengt contract bij KV Sparta

Zoutman verlengt contract bij KV Sparta

Zevenhuizen – Loon- en grondverzetbedrijf Zoutman uit Zevenhuizen blijft in ieder geval tot 2025 hoofdsponsor van KV Sparta. Sinds 2017 is Zoutman (een begrip in Zevenhuizen en weide omgeving) als hoofdsponsor verbonden aan de plaatselijke korfbalclub uit Zevenhuizen en heeft haar contract dus met 4 jaar verlengd.

Het weerspiegelt het wederzijds vertrouwen om juist in deze Coronatijd het hoofdsponsorcontract te verlengen. En vanaf volgend seizoen is de Zoutman-formatie niet alleen op het veld, maar ook in de gloednieuwe en prachtige sporthal van het MFC (multifunctioneel centrum) in eigen dorp te bewonderen als de zaalcompetitie begint.

Om de dank en waardering te tonen werd door Bob van der Velde (voorzitter KV Sparta) en enkele selectieleden het ondernemersgezin Zoutman in de bloemetjes gezet. Uiteraard voor het MFC (bijna af, 13 augustus a.s. de opening!) wat de nieuwe thuisbasis voor de Zoutman-formatie gaat worden.
KV Sparta kijkt uit naar het voortzetten van de samenwerking!

Foto: Douwsies Fotografie

Het bericht Zoutman verlengt contract bij KV Sparta verscheen eerst op InfoLeek.