Wethouder Bert Nederveen tijdelijk uit de running

Wethouder Bert Nederveen tijdelijk uit de running

Westerkwartier – Vorige week heeft wethouder Bert Nederveen van zijn artsen te horen gekregen, dat hij de ziekte van Hodgkin (lymfeklierkanker) heeft. Om zich volledig te richten op zijn herstelproces, legt hij vanaf vandaag zijn werkzaamheden voorlopig neer.

De komende periode wordt gekeken hoe de werkzaamheden van wethouder Bert Nederveen opgevangen zullen worden.

Bert Nederveen: “De afgelopen periode heb ik, na aanhoudende klachten en vermoeidheid, diverse medische onderzoeken gehad. Hieruit blijkt dat ik de ziekte van Hodgkin heb. Volgens de artsen is deze goed behandelbaar. Ik wil me de komende tijd concentreren op de behandelingen en op mijn herstel. Ik ben dan ook tijdelijk, naar verwachting minimaal vijf maanden, uit de running als wethouder.”

Het bestuur en de medewerkers van de gemeente Westerkwartier wensen Bert Nederveen en zijn familie veel sterkte met zijn herstelproces.

Achieffoto april 2021: Bert Nederveen voor het gemeentehuis in Grootegast. 

Het bericht Wethouder Bert Nederveen tijdelijk uit de running verscheen eerst op InfoLeek.