Twee inbraken bij bedrijven in Marum en inbraak in woning Oostwold

Twee inbraken bij bedrijven in Marum en inbraak in woning Oostwold

Westerkwartier – Gisteravond, 30 juni 2021, omstreeks 20.30 uur, is er ingebroken in een woning aan de Hoofdstraat, in de bebouwde kom van Oostwold. En afgelopen nacht, 1 juli 2021, tussen 00:20 uur en 01:30 uur, is er ingebroken bij twee bedrijven in Marum.

Bij de woninginbraak in Oostwold is nog onduidelijk of er iets is weggenomen. De bewoner heeft aangifte gedaan. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord. Ook is de politie benieuwd of er mensen zijn die een camera hebben, waar mogelijk iets op kan staan. Mocht dit zo zijn dan hoort de politie dit graag.

Bedrijven Marum
Bij Remon Waterbehandeling BV aan de Schakelstraat en bij Noord Machines BV aan de Transportweg te Marum is ingebroken en zijn er goederen weggenomen. Het is nog niet helemaal duidelijk welke goederen er zijn weggenomen. Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord. Mocht u informatie hebben dan kan u dat doorgeven via 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Het bericht Twee inbraken bij bedrijven in Marum en inbraak in woning Oostwold verscheen eerst op InfoLeek.