Uitreiking Poiesz actie van grote MFC verloting

Uitreiking Poiesz actie van grote MFC verloting

Zevenhuizen – Op vrijdag 2 juli trekt de notaris om 16.00 uur de prijzen van de extra kansspel actie van de grote MFC verloting bij de Poiesz in Zevenhuizen.

 

Bij het kopen van meerdere loten van de grote MFC verloting, konden deelnemers tot en met 25 juni meedoen met de extra actie. Hierbij maakt men kans op 1 minuut gratis winkelen bij de Poiesz in Zevenhuizen of op een waardebon van € 150,- én € 100,- te besteden bij de Poiesz.


De grote loterij
Het doel van de loterij is om 1,5 ton op te halen voor de inrichting van het Multifunctioneel Centrum (MFC) in Zevenhuizen. Daarvoor streeft de organisatie naar een verkoop van 10.000 loten. Op dit moment zijn ongeveer 2.300 loten verkocht. In totaal zijn 4.000 verkochte loten nodig om de verloting definitief door te laten gaan. De kans op het winnen van een prijs is groot.

Met het kopen van loten kan kans gemaakt worden op een Hybride Ford Kuga auto ter warde van bijna € 40.000,-. Naast de auto maakt men kans op het winnen van 2 elektrische fietsen, een QLED televisie, een Playstation 5, een BBQ en 5 JBL boxen.

  

Een lot is te koop voor € 29,50 via www.loterijmfc7huizen.nl. De trekking van de grote loterij is op 28 augustus 2021.  

Het bericht Uitreiking Poiesz actie van grote MFC verloting verscheen eerst op InfoLeek.