Zaterdag 3 juli weer een zomerse Streekproductenmarkt in Leek

Zaterdag 3 juli weer een zomerse Streekproductenmarkt in Leek

Leek – Het is volop zomer. Hoe mooi is het om het op  de Streekproductenmarkt Nienoord te genieten van dit zomerseizoen. Bent u een liefhebber van verse, eerlijke en betrouwbare streekproducten, kom dan dit alles halen op de markt van zaterdag 3 juli. U kunt vanaf 10u00 tot 16u00 naar de streekmarkt komen voor de lekkerste en eerlijkste boodschappen op het erf van Landgoedboerderij Oosterheerdt aan de Oosterheerdtstraat 7 te Leek.

De standhouders staan in ieder geval te springen om u te gaan ontvangen en daardoor wordt het natuurlijk een zeer interessante en bijzondere zaterdag. De kramen staan in een hele gezellige, ruime en overzichtelijke opstelling. Alle ruimte om goed en veilig over de markt de heerlijkste streekproducten te gaan halen.

POELMAN komt met hun eigen geteelde , heerlijke en verse  aardbeien.

INMAKENENZO heeft deze keer weer heerlijke huisgemaakte vlierbloesemsiroop en rabarbersiroop mee en natuurlijk nog veel meer huisgemaakte lekkers in potjes en ook een grote hoeveelheid kruiden en specerijen.. DE POFFERTERY is wederom weer present met haar overheerlijke jam’s met 75% minder suiker. Heerlijke smaken zoals sinaasappel- nectarine- rabarberjam met of zonder gember en nog veel meer. Ook heeft ze weer vlierbloesemsiroop, een heerlijk drankje tijdens warme dagen. En niet vergeten de leuke sieraden van nespressocupjes.

HET LEKKERE WINKELTJE staat er met diverse droge worstsoorten en ze nemen ook warme grillworst mee. U kunt bij hun pinnen, lekker makkelijk.

Bij NATUURLIJK AFKE vindt u deze keer weer sinaasappel-muntgelei. Een jam die ze alleen in de zomer maakt vanwege de heerlijk frisse, zomerse smaak. Ook is er weer vlierbloesemgelei. De vlier staat nog volop in bloei en geeft prachtige schermen voor deze lekkere jam. En proeven mag weer.

VILLA VELDZICHT staat weer op de markt met haar bekende producten, waaronder diverse soepen, ook glutenvrij en vegetarisch, en verschillende sausen, lekker voor bij de barbecue, maar ook verse rabarber compote, en ze heeft ook weer eendeneieren bij zich.

FRUITTEELTBEDRIJF OUDEBOSCH neemt heerlijke pure sappen van eigen fruit, appels uit eigen boomgaard, peren, lokale aardappelen, walnoten, peulvruchten en wat producten van eigen fruit voor u mee. Uiteraard zijn verschillende soorten kaas, eieren, honing, brood, en paling ook op onze markt te vinden.

Er is dus genoeg te beleven op de Streekproductenmarkt Nienoord. Kom zeker langs en u voelt zich van harte welkom op Landgoedboerderij Oosterheerdt te Leek. Tot zaterdag 3 juli!

Het bericht Zaterdag 3 juli weer een zomerse Streekproductenmarkt in Leek verscheen eerst op InfoLeek.