Heerlijk dagje varen? Het kan bij botenverhuur Nienoord

Heerlijk dagje varen? Het kan bij botenverhuur Nienoord

Leek – Nu de zomer officieel van start is gegaan, is het een goed moment om na te denken over het inluiden van de bouwvak. Want hoe leuk is het om de medewerkers en/of collega’s op een mooie manier te bedanken voor hun inzet?

Sinds het voorjaar kan men bij Botenverhuur Nienoord terecht voor een heerlijk dagje op het water. Velen hebben de weg al gevonden tijdens het prachtige weer. Tot zo’n 50 personen kunnen in de 7 sloepen plaatsnemen, en door de mogelijkheid om zelf een arrangement samen te stellen is het ideaal om o.a. een bedrijfsuitje te organiseren. De diverse arrangementen zijn te vinden op de website van Grand Café Borg Nienoord.

Een bootje huren in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijke barbeque op een prachtige locatie, dat is pas op een feestelijke manier de bouwvak inluiden.


Het bericht Heerlijk dagje varen? Het kan bij botenverhuur Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.