Schooljaar vrolijk afgesloten bij Terra Oldekerk!

Schooljaar vrolijk afgesloten bij Terra Oldekerk!

Olderkerk – Het waren actieve dagen voor de leerlingen, de laatste schoolweek bij Terra. Na een lange periode waarin vanwege Corona groepsactiviteiten uitgesloten waren, konden we eindelijk de leerlingen weer blij maken met allerlei leuke workshops en sportieve evenementen.

Op één van de dagen stond de natuur centraal: energie maken van fruit, naar het blote voetenpad of make up maken van natuurlijke producten, dat waren een paar voorbeelden van wat er gebeurde op die dag. Op andere dagen kwamen sport en cultuur aan bod. Workshops als kickboksen, djembé, ukelele, schilderen à la Escher werden goed bezocht. ‘Het waren een heel geslaagde dagen’, vertelt één van de mentoren. ‘Vooral omdat we ook weer een beetje aandacht hadden voor de positieve groepsvorming. Dat hebben onze leerlingen enorm gemist. Het is fijn dat ze nu, na deze week die gericht was op sociale activiteiten, het schooljaar op een vrolijke manier kunnen afsluiten!’

(lees verder onder de foto)

Geslaagd
Tot slot kwam op vrijdag nog het prachtige bericht dat alle leerlingen van Terra Oldekerk geslaagd zijn. De laatste herkansers hebben hun examens succesvol afgerond. ‘Dat betekent dat we maandag op feestelijke wijze van al onze 4e klassers mèt een diploma afscheid kunnen nemen’, aldus Bert-Jan Groenewolt, afdelingsdirecteur van Terra Oldekerk, ‘en dus gaan we toch best tevreden de vakantie in’.

Het bericht Schooljaar vrolijk afgesloten bij Terra Oldekerk! verscheen eerst op InfoLeek.