Succesvolle openluchtshow dansschool SDM in Leek

Succesvolle openluchtshow dansschool SDM in Leek

Leek – Sport- en dansschool SDM organiseert jaarlijks – ter afsluiting van het dansseizoen– een grote eindshow voor en door hun dansleden in het MartiniPlaza theater in Groningen.

Dit jaar zijn ze vanwege het coronavirus uitgeweken naar een buitenlocatie zodat er toch een show kon plaatsvinden. Alle dansers van SDM waren hierbij verdeeld over zes kleinere shows op zaterdag 3 juli. Het evenement vond plaats bij het openluchtpodium Nienoord in Leek. Het evenement is mede dankzij het mooie weer én de getroffen veiligheidsmaatregelen heel goed verlopen.

Na de zomervakantie is het voor iedereen vanaf 3 jaar tot en met volwassenen weer  mogelijk om in te stromen bij de danslessen in Leek óf op een van de andere leslocaties van Sport- en dansschool SDM. Meer informatie hierover is te vinden op de website van www.s-d-m.nl

Foto’s: Jan Oosterhof


 

Het bericht Succesvolle openluchtshow dansschool SDM in Leek verscheen eerst op InfoLeek.