Miniatuurweekend in Park Nienoord

Miniatuurweekend in Park Nienoord

Leek – Vier de start van de zomervakantie tijdens het miniatuurweekend op 10 en 11 juli in Park Nienoord. We verwelkomen in dit weekend speciale gasten. Modelbouwclub De Vrije Truckers uit Oudeschip komt demonstraties geven met modelbouwtrucks, landbouwmachines en auto’s.

Daarnaast varen er in de vijver de mooiste radiografische schepen van Vaargroep Nienoord.  Ook de miniatuurtreinen van Modelspoorgroep Nienoord staan startklaar voor hun ritjes over de banen. Bij Nienoord Spoor beleef je extra nostalgie met de stoomlocomotieven en natuurlijk maakt een rit met onze diensttrein door de bossen van Nienoord jouw miniatuurdag compleet.

In seizoen 2021 organiseert Park Nienoord extra activiteiten in de weekenden en vakanties. Met deze zomervakantie onder andere vossenjacht, bingo en de gameweek.

Park Nienoord is de hele zomer dagelijks geopend en jij bent van harte welkom om te komen spelen. Vol in galop op de speelpaardjes, als een echte boer op de tractor, kliederen bij de zand- en waterplaats, spring zo hoog als je kunt op het luchtkussen en vlieg hoog in de wolken, met uitzicht over het hele park vanuit de helikopter. Boek je tickets voor Park Nienoord online via www.landgoednienoord.nl

Het bericht Miniatuurweekend in Park Nienoord verscheen eerst op InfoLeek.