Nicolette van Dam en Bas Smit bedanken Park Nienoord; park krijgt plek in boek ‘Nederland heeft Alles’

Nicolette van Dam en Bas Smit bedanken Park Nienoord; park krijgt plek in boek ‘Nederland heeft Alles’

Leek/Nederland – Nicolette van Dam en haar man Bas Smit hebben een eigen vakantieboek geproduceerd. Voor het boek Nederland heeft Alles reisde het koppel afgelopen jaar door Nederland op zoek naar de leukste plekken.

Of het nou gaat om de mooiste plekjes in de natuur, de historie van een stad, de lekkerste eetplekken of waar je goed kan winkelen; alles komt voorbij!

“Noodgedwongen door COVID-19 konden we niet naar het buitenland reizen. Dus zijn we vorige zomer begonnen met ons eigen land te (her)ontdekken. Jullie tips stroomden binnen, en we werden langzamerhand echte online reisleiders”, aldus het stel.

Alle 12 provincies
“Dankzij jullie tips, die we via onze Insta @nederlandheeftalles, hebben ontvangen, zijn we op de meest leuke en mooie locaties geweest. Alle 12 provincies komen aan bod. Of het nou gaat om de mooiste plekjes in de natuur, de historie van een stad, de lekkerste eetplekken of waar je goed kan winkelen; alles komt voorbij. Is te lezen op de website, waar je binnenkort het boek kunt bestellen.

Landgoed Nienoord
Maandag ontving Landgoed Nienoord een handgeschreven kaart van het stel waarbij ze vertelden dat ze het park zo leuk vonden dat het een plek heeft gekregen in het boek. Daarnaast werd het familiepark nogmaals bedankt voor het leuk bezoek en hebben ze stickers gekregen zodat iedereen ziet ‘Deze plek heeft alles’!


Het bericht Nicolette van Dam en Bas Smit bedanken Park Nienoord; park krijgt plek in boek ‘Nederland heeft Alles’ verscheen eerst op InfoLeek.