Openingstijden en bereikbaarheid gemeente Westerkwartier tijdens de zomervakantie

Openingstijden en bereikbaarheid gemeente Westerkwartier tijdens de zomervakantie

Westerkwartier – Van 26 juli tot en met 13 augustus 2021 kunt u op afspraak van 8.00 uur tot 12.00 uur terecht op de locaties Leek en Zuidhorn. In deze periode is er geen middag- of avondopenstelling.

De gemeente is in deze periode van 8.00 tot 12.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 14 0594.

Spoed of crisiszaken
Bij spoed of crisiszaken op het gebied van Jeugd belt u met het algemene nummer,14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met een consulent Jeugd. In geval van spoedeisende calamiteiten op het gebied van wegen, riolering, gemeentelijke gebouwen en groen, belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met het calamiteitennummer.

Afhalen documenten alleen ‘s morgens
Reisdocumenten of rijbewijzen kunt u in deze periode zonder afspraak, tussen 8.00 en 12.00 uur afhalen bij de recepties in Leek en Zuidhorn. Raadpleeg altijd de actuele openingstijden op www.westerkwartier.nl/openingstijden.

Afspraak maken
Gemeente Westerkwartier werkt volledig op afspraak. Inwoners kunnen online een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs via www.westerkwartier.nl/afspraak. Voor andere afspraken blijft het nodig dat inwoners bellen voor een afspraak, zodat we we maatwerk kunnen leveren.

Voor meer informatie of overige gemeentezaken klik hier.

Het bericht Openingstijden en bereikbaarheid gemeente Westerkwartier tijdens de zomervakantie verscheen eerst op InfoLeek.