Straten blank en sloten lopen over na forse regenbui

Straten blank en sloten lopen over na forse regenbui

Westerkwartier/Regio – Op vele plekken in en rondom de gemeente Westerkwartier is momenteel sprake van wateroverlast. Dit komt door een forse regenbui die tussen drie en vier uur over de gemeente trok.

Lokaal viel zoveel regen dat de riolering dit niet kon verwerken, hierdoor staan enkele straten blank. Ook enkele sloten zijn zo volgelopen dat ze overlopen. De komende week kan dit nog vaker gaan voorkomen aangezien er meer van dit soort pittige buien worden verwacht.

Doet er zich een onveilige situatie voor? Bel dan met de politie via 0900-8844 of bij spoed met 112. Voor gemeente zaken bel dan met 14-0594. De onderstaande foto’s kregen we zojuist binnen vanuit Niebert.

Foto’s: Ingezonden 

Het bericht Straten blank en sloten lopen over na forse regenbui verscheen eerst op InfoLeek.