Grijze auto gezocht in de omgeving van Leek; voertuig rijdt met hoge snelheid dwars door tuin

Grijze auto gezocht in de omgeving van Leek; voertuig rijdt met hoge snelheid dwars door tuin

Leek – UPDATE 23:54 uur: De politie heeft het voertuig achtervolgd. Het voertuig rijd niet meer. Tipgevers worden bedankt voor het doorgeven van informatie.

Nabij de kruising Boveneind met de Euroweg in Leek is vrijdagavond even voor tien uur een grijze auto met hoge snelheid en slippende banden door de straat gereden.

Hierbij is de automobilist de controle over het stuur verloren waarna deze in een tuin belandde. Hierna ging de automobilist er met hoge snelheid vandoor. Er zijn enkele onderdelen van het voertuig op de plaats delict achter gebleven. Het voertuig heeft dus behoorlijke schade aan de voorzijde.

Grijs voertuig
Het betreft een grijze personenauto, vermoedelijk een ouder model Renault Clio (2004-2006). Op de auto zit een wit kenteken. Indien u het voertuig ziet rijden of mogelijk een kentenen heeft? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Meerdere mensen hebben dit voertuig vrijdagavond zien rijden met asociale snelheid door Leek, Tolbert, Zevenhuizen. Een getuige schrijft dat hij het voertuig op het nippertje een scooter kon ontwijken. De politie is op de hoogte en zou later op de avond met spoed achter het voertuig aan zijn gereden.

Foto’s: IngezondenHet bericht Grijze auto gezocht in de omgeving van Leek; voertuig rijdt met hoge snelheid dwars door tuin verscheen eerst op InfoLeek.