Succesvol turnkamp in Leek!

Succesvol turnkamp in Leek!

Leek – Op woensdag 14 juli en donderdag 15 juli vond er een turndagkamp plaats in de turnhal van Leek. HN Sportevents (Marjan Hogenberg en Frank Nederhoed) organiseerden dit turnkamp voor zowel jongens als meisjes.

Op 14 juli was het dagkamp voor jongens en op 15 juli voor meisjes, over deze twee dagen mochten we maar liefst 62 sporters ontvangen!

De dag begon met een turntraining van 2,5 uur waarbij er gestart werd met een kennismakingsspel. Na elkaar te hebben leren kennen, hard trainen en veel dingen geleerd te hebben, was er een welverdiende lunch voor de turners/turnsters. Gevolgd door een potje bowlen waarbij zowel de jongste (6 jaar) als de oudste (15 jaar) fanatiek meededen! Daarna hadden de turners/turnsters activiteiten buiten op de beachvolleybalvelden. In de middag werd er voor de twee keer getraind, ook hier is hard getraind, zijn er dingen geleerd en zijn doelen behaald, mede door de kennis en kunde van alle trainers.

Het laatste half uur mochten de ouders kijken in de turnhal en werd deze feestelijke dag afgesloten. Er wordt teruggekeken op een succesvolle editie!


Het bericht Succesvol turnkamp in Leek! verscheen eerst op InfoLeek.